Blended learning

Advantum Kompetens

Advantum startade år 2000 och har sedan dess utvecklats till ett rikstäckande företag med såväl öppna utbildningar som skräddarsydda upplägg över hela landet. Vår affärsidé är att skapa effektivast möjliga utbildningslösningar där vi använder oss av olika metoder och verktyg och idag jobbar allt mer med blended learning för att stärka effekt och resultat.

[…]

Knowly

Knowlys virtuella coach Fredde hjälper organisationer att få högre effekt av sina utbildningsinsatser. På utbildningen stöttar Fredde deltagarna i att sätta mål och formulera en handlingsplan.Under veckorna därefter coachar han varje deltagare individuellt och följer upp på deras framsteg. Dessutom engagerar Fredde chefer och kollegor, för att de ska kunna stötta deltagaren på bästa sätt efter utbildningen. Uppföljning och chefsinvolvering – helt utan administration!

[…]

Triglyf

, ,

Triglyf är specialist på strategisk kompetensutveckling och Learning Analytics. I grunden handlar det om att påverka människor intuitivt utan att de märker eller ifrågasätter vad som händer. Vi har valt att göra det via e-learning, blended learning, mlearning, microlearning, learning analytics, etc.

[…]