Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Torsdagen den 11 april bjuder vi in till Promise inspirationskväll hos Röda Korset på temat ”Ljud och utbildning”. Under kvällen kommer Röda Korset visa en av sina senaste produktioner av interaktiv webbkurs för oss. Dessutom presenterar kompositören Klas Wahl och produktionsbolaget Filt olika case som visar när ljud fungerar som en bärare av budskapet i kursproduktioner.

Johanna Casimiro och Helena Sandström – Röda Korset

Svenska Röda Korset har utvecklat en interaktiv webbkurs/upplevelse i första hjälpen. Johanna Casimiro och Helena Sandström delar med sig av lärdomar från projektet. I produktionen används ljud som förstärkning av budskapet och för effekter.
Mer om Röda Korset>

Klas Wahl – Filmmusikkompositör

Klas Wahl är kompositör av musik till filmer, TV-serier, e-learning-produktioner samt listettor på engelska danslistan. Klas kommer förklara hur man kan arbeta med specialskriven musik och effektljud i samband med utbildning. Klas visar även hur man kan arbeta om produktionen så att budskapet bärs av musiken. Dessutom ger han exempel på vanliga budgetnivåer samt hur lång tid det brukar ta att få fram specialskriven musik till en utbildningsproduktion.
Mer om Klas>

Anders Elfström – VD produktionsbolaget Filt

Vad kostar det att göra en dokumentärpodd? Anders Elfström från produktionsbolaget Filt berättar om redaktionell uppdrags-podcast. Dokumentär, två kändisar pratar, studioprogram, underhållande historieberättande, etc. Det finns många fungerande format på podcasts. Vilket format ska man välja för att vara relevant för målgruppen och för få ut sitt kommunikationsbudskap? Anders kommer prata om historieberättandets kraft i poddar och diskutera kvalitetsbegreppet utifrån verkliga case. Vad är bra kvalitet på en podcast? Vilken effekt ger det?
Mer om Filt>

Varmt välkomna!

Till anmälan>