Medlemsföretag

Sedan mitten på 1990-talet har vi arbetat med och för företag som jobbar inom kompetensutveckling med stöd av digitala medier. Vi samlar över 50 leverantörsföretag inom vår branschförening. Våra medlemmar är spridda över hela landet och vi samlar såväl Sveriges största som mindre aktörer under samma paraply.

Advantum Kompetens

Advantum startade år 2000 och har sedan dess utvecklats till ett rikstäckande företag med såväl öppna utbildningar som skräddarsydda upplägg över hela landet. Vår affärsidé är att skapa effektivast möjliga utbildningslösningar där vi använder oss av olika metoder och verktyg och idag jobbar allt mer med blended learning för att stärka effekt och resultat.

Autotech Teknikinformation

Autotech skapar e-learning med produkt- och teknikorienterade företag eller organisationer som uppdragsgivare. Målgrupperna utgörs ofta av operatörer, servicepersonal, sälj- och supportorganisation. Vår specialitet är att beskriva och tydliggöra tekniska funktioner genom ett levande och intresseväckande utbildningsmaterial.

BONNIER Academy

Bonnier Academy är ett utbildningsförlag som erbjuder webbaserad utbildning inom Microsoft Office till företag och andra organisationer. Utbildningen är snabb, enkel och lättöverskådlig. Bonnier Academy är en del av Bonnier Business Media.

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen

BTS Interactive

,

BTS är världsledande inom skräddarsydda affärssimuleringar och upplevelsebaserat lärande. Genom webbaserade affärssimuleringar hjälper BTS sina kunder att på ett flexibelt sätt utveckla de anställdas affärsmannaskap, attityd till förändring och förmåga att skapa tillväxt och lönsamhet.

CleverLearning AB

CleverLearning är en e-learningbyrå. Vi producerar webbaserad utbildning på uppdrag av våra kunder, vilka är företag, myndigheter och ideella organisationer. Vi säljer och utvecklar också CleverLMS. Det är ett system för distribution och uppföljning av webbaserad utbildning.

Didac as

Didac är en av de mest erfarna leverantörerna av e:learning och tillhörande tjänster på den Skandinaviska marknaden. Med över 15 års erfarenhet av utveckling av e:learningstjänster för nordiska verksamheter/organisationer har vi fått en bred kompetens inom de flesta områden inom e:learning.

egenhemsida.net

, ,

Via egenhemsida.net får du en förstklassig hemsida helt utan reklam och med högsta design och kvalité. Det ska inte vara några svårigheter att komma igång med en egen hemsida idag. Egenhemsida.net har skapats för att göra det så enkelt som möjligt att skapa hemsida på. I samma veva som det är enkelt så kommer din hemsida leverera bästa möjliga resultat både när det gäller webbdesign samt sökmotoroptimering.

Flighton

,

Flighton AB – Sökmotoroptimering är ett företag med enorm kompetens inom sökmotoroptimering webbutveckling samt webbproduktion. Vi bedriver även en utbildningsplattform vid namn Flighton Academy denna plattform erbjuder utbildningar via entreprenörer.

Digicy

,

Digicy är en byrå med fokus på lärande och kommunikation. Som lärbyrå analyserar vi behov, producerar webbaserade utbildningar och anpassar lärplattformar. Vi skapar också strategier för lanseringar och marknadsföring av utbildningssatsningar. Genom våra nära kundsamarbeten får vi inspiration till att utveckla nya och relevanta utbildningskoncept som gör skillnad.

Future First

Future First erbjuder konsulttjänster, pedagogiska koncept och paketerad e-learning för att stödja lärande organisationer. Vi hjälper er säkerställa kompetens eller få igenom förändringar.

Grade

, ,

Grade erbjuder kompletta e-Learninglösningar i form av LMS, författarverktyg och en mängd konsulttjänster. Vi har funnits i mer än 14 år och har kunder i ett flertal länder.

Happyworks AB

,

Happyworks AB är en digital produktionsbyrå som skapar interaktiva, dynamiska och hållbara lösningar med fokus på webbaserad utbildning. Vi kan innehållsproduktion, publicering och lansering och är oberoende av produktionsverktyg och system.

Hariett

 

Hariett

Houdini

Houdini skapar intresse och förståelse för våra kunders varumärken, produkter och tjänster genom att använda interaktivitet som kommunikativt verktyg. Interaktivitet skapar en dialog mellan sändare och mottagare, ökar förutsättningarna för varaktiga relationer mellan företag och dess kunder, och minskar gapet mellan kommunikation och transaktion, vilket genererar ROI som syns direkt i balansräkningen.

Intermezzon

Intermezzon hjälper företag att öka sin konkurrenskraft med hjälp av högeffektiva utbildningar inom sälj, service och ledarskap. Genom att kombinera traditionell utbildning och coaching med webbaserad utbildning skapas resultatförbättringar snabbare och effektivare. Våra unika spets är simulerade möten inom sälj, förhandling, kundbemötande och ledarskap.

Jahopp

Involve

”We transform business by involving all the people”
Involve utvecklar interaktiva kommunikations- och utbildningslösningar till svenska och internationella företag och organisationer. Vi har tagit fram över 600 kundspecifika lösningar sedan 1995.

Jan Bergare Imagineering

 

Kineo Sweden AB

Kineo står för nytänkande och innovation vid design och leverans av e-learning i syfte att åstadkomma affärsmässiga resultat för våra kunder. Vi arbetar idag med flera av världens främsta företag och organisationer. På Kineo har vi som ständig målsättning att våra kunder alltid skall stå väl förberedda kunskaps- och färdighetsmässigt, oavsett vad deras nästa steg är.

Knowly

Knowlys virtuella coach Fredde hjälper organisationer att få högre effekt av sina utbildningsinsatser. På utbildningen stöttar Fredde deltagarna i att sätta mål och formulera en handlingsplan.Under veckorna därefter coachar han varje deltagare individuellt och följer upp på deras framsteg. Dessutom engagerar Fredde chefer och kollegor, för att de ska kunna stötta deltagaren på bästa sätt efter utbildningen. Uppföljning och chefsinvolvering – helt utan administration!

Kompetens express

Kompetens Express är ett helägt dotterbolag till Advantum Kompetens. Med nästan 20 års erfarenhet av pedagogik och lärande designar vi e-lärande för organisationer och företag för att effektivisera kunskapstillförsel och lärande. Vi har även egna färdiga produkter i modulformat som riktar sig till chefer och medarbetare med fokus på ledarskap och kommunikation.

Learnways AB

Learnways gör det lättare att förstå. Tillsammans med våra kunder skapar vi innovativt lärande i digitala medier. Det brukar oftast resultera i webbutbildningar, appar eller film, men vi är inte främmande för helt andra utmaningar.

Learntech AB

Learntech är oberoende konsulter som hjälper företag och organisationer att effektivisera sin kompetensförsörjning genom att införa nya metoder, använda eLärande och andra webbaserade kompetensstöd.
Hos oss hittar du tjänster och produkter både för organisationen som behöver ta sina första steg med eLärande och för de som hållit på några år och vill utveckla en systematisk kompetenshantering.

Uniq Interaction

,

Uniq Interaction producerar kundanpassad e-learning och utbildningsfilm i partnerskap med våra kunder.

Lexicon

– vi levererar blandade utbildningslösningar som ger ett bättre kunskapsresultat, på kortare tid och till en lägre kostnad!
Huvudleverantör av Lectora och Microsoft eLearning

Maverick by Sigma

,

Maverick by Sigma hjälper företag och organisationer att lyckas med digital pedagogik. Vi erbjuder strategisk hjälp, skräddarsydda e-learnings och kreativa lanseringsidéer. Självklart fungerar våra lösningar på såväl dator, mobil som surfplatta.
Nyfiken? Boka ett idémöte med oss!

MOBLRN

MOBLRN är en plattform för smart utbildning direkt i mobilen. Med vårt verktyg kan du på ett enkelt och effektivt sätt ta fram din egen interna utbildnings app. MOBLRN gör det möjligt för dig att skräddarsy utbildningar till dina medarbetare, partners och anställda. I mobilen kan de nu utbilda sig på bussen, under lunchrasten eller efter mötet. Kunskap och engagemang direkt i fickan.

Netcompetence

,

Vi hjälper geografiskt spridda medelstora och stora företag att stärka sin konkurrenskraft genom att ha rätt kompetens hos sina medarbetare. Detta gör vi genom att tillhandahålla en lättanvänd och väl fungerande moduluppbyggd utbildningsportal. Med Netcompetence lösningar behövs inga investeringar i egna system. Drift, underhåll och support ingår. Lösningarna är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Ping Pong AB

PING PONG är ett helsvenskt, webbaserat Learning Management System, rankat som en av landets 25 mest snabbväxande teknikföretag. Vi återfinns såväl inom näringslivet som inom den offentliga sektorn bland landsting, myndigheter och universitet.

Posh Industries

,

Posh Industries gör anpassade spel för mässor, event och showrooms.
Vi gör fantastiska, interaktiva saker vars målsättning är att engagera och kommunicera en produkt eller en tjänst till en målgrupp.

SGV Recording

Utbildning/E-learning: Många utbildningar görs idag som interaktiv E-learning.
SGV Recording har spelat in och levererat över 250 000 ljudfiler med speaker för E-learning under de senaste 15 åren.

Symbal Communication AB

Vi hjälper företag och organisationer att genomföra bestående förändringar. Vi kallar vårt område: förändringskommunikation. Här använder vi målmedvetet kommunikation och lärande för att hjälpa människor att ändra sitt beteende.

Teknikutbildarna i Norden AB

Vi digitaliserar utbildning inom alla ämnesområden och gör även komplexa processer lättförståeliga. Vårt starkaste ledord är optimering. För att webbkurser ska ge maximal effekt till rätt pris krävs att den har rätt innehåll och omfattning, riktar sig till rätt målgrupp och att den är konstruerad med moderna verktyg och kunnande.

Triglyf

, ,

Triglyf är specialist på strategisk kompetensutveckling och Learning Analytics. I grunden handlar det om att påverka människor intuitivt utan att de märker eller ifrågasätter vad som händer. Vi har valt att göra det via e-learning, blended learning, mlearning, microlearning, learning analytics, etc.

Wisebee Media Design AB

, , ,

Wisebee hjälper företag och organisationer med strategi och engagerande innehåll för digitala kanaler. Vi designar och skapar koncept för effektivare kommunikation och lärande samt användarvänliga digitala gränssnitt och applikationer för såväl dator som mobil och surfplattor.

Xtractor Interactive AB

Xtractor erbjuder unika helhetslösningar för utbildning av stora målgrupper.