Project Description

BTS

BTS är världsledande inom skräddarsydda affärssimuleringar och upplevelsebaserat lärande. Genom webbaserade affärssimuleringar hjälper BTS sina kunder att på ett flexibelt sätt utveckla de anställdas affärsmannaskap, attityd till förändring och förmåga att skapa tillväxt och lönsamhet.

BTS Interactive startades i slutet av förra årtusendet med visionen är att innovera hur företag förändras, förbättras och lär med hjälp av nätet. Genom affärssimuleringar hjälper BTS sina kunder att utveckla de anställdas affärsmannaskap, attityd till förändring och förmåga att skapa tillväxt och lönsamhet. Med hjälp av elearning simuleringar som inkluderar teori, praktik och social samvaro samt även element från spelvärlden så skapas en mycket interaktiv och engagerande lärupplevelse. Simuleringar förstärker lärandet och via nätet åstadkoms en snabb och flexibel utrullning till stora och geografiskt spridda målgrupper.
Produktionsenheter finns i San Francisco, Philadelphia, Stockholm och Bilbao. Större elearning kunder från förra året är t.ex. Accenture, IBM, Microsoft, AT&T/Cingular, Oracle, AOL, Agilent, COX, Coca-Cola, Vattenfall…
Kontakta oss gärna för mer information om vad vi gör för svenska och internationella företag och hur vi även kan bidra till att öka er tillväxt och lönsamhet.

Kontakt
Adress:
Grevgatan 34
114 53 Stockholm

Telefon: 08-587 070 00
E-post: lars.lindgren@bts.com
www.bts.com