Project Description

Grade_logo_promise

Grade erbjuder kompletta e-Learninglösningar i form av LMS, författarverktyg och en mängd konsulttjänster. Vi har funnits i mer än 14 år och har kunder i ett flertal länder.

Grade utvecklar och säljer produkter, metoder och konsulttjänster för att genomföra utbild­ningsinsatser i företag, myndigheter och organisationer.
Lösningarna är bransch- och ämnesoberoende och består av kundunika kombinationer från följande tre huvudområden:
1) Produkter – egenutvecklade programvaror för e-Learning (utbildningssystemet LUVIT, författarverktyget Composer Interactive och utvärderingsverktyget e-Val).

2) Innehåll – utveckling av skräddarsytt och standardiserat innehåll i form av interak­tiva utbildningar i valfria ämnen och olika tester/certifieringar.

3) Tjänster – till våra produkter erbjuder vi en mängd kringtjänster som t ex förstudier, rådgivning, utbildning, implementation, systemanpassning, projektledning och hosting.

Med kontor i Stockholm och Lund och kunder i ett flertal länder tillhör vi de större och mer kompletta e-learningleverantörerna i Norden. Grade är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade Avensia innovation AB (First North).

Kontakt

Adress:
Stockholm – Tulegatan 3,
Lund – Gasverksgatan 1
Birger Jarlsgatan 58 3tr,
114 29 STOCKHOLM

Telefon:
Växel Stockholm: 08-673 62 40
Växel Lund: 046-37 30 00

E-post: info@grade.com
http://www.grade.com