Project Description

Happyworks AB är en digital produktionsbyrå som skapar interaktiva, dynamiska och hållbara lösningar med fokus på webbaserad utbildning. Vi kan innehållsproduktion, publicering och lansering och är oberoende av produktionsverktyg och system.

Genom att anlita Happyworks får ni en helhetsleverantör och ett bollplank vad det gäller framtagning av webbaserade utbildningar och implementering av dessa i kompetenssystemet.
Vår huvudsakliga styrka är att skapa inspirerande och upplevelserika utbildningar med fokus på att göra krångliga saker lätta att förstå. För att uppnå detta integrerar vi grafik, film samt interaktiva övningar och reflektioner som engagerar användaren. Det ska vara roligt att lära sig, det går så mycket enklare då.
Tillsammans med våra kunder tar vi fram hållbara lösningar som samtidigt förenklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar framtida produktioner. Några exempel på kunder är Swedbank, Folksam, Atlas Copco och byBrick.
Happyworks består av fyra anställda som jobbar tätt tillsammans med ett brett nätverk av samarbetspartners inom manus-, ljud- och videoproduktion. Företaget har sitt säte i centrala Västerås.

Kontakt
Adress:
Stora gatan 44 A
722 12 Västerås

Kent Andersson, Sälj:
070-74 74 574

Cecilia Sköld, VD:
073- 232 44 91

E-post: hello@happyworks.se
www.happyworks.se