Project Description

”We transform business by involving all the people”
Involve utvecklar interaktiva kommunikations- och utbildningslösningar till svenska och internationella företag och organisationer. Vi har tagit fram över 600 kundspecifika lösningar sedan 1995.

Involve har som mål att ett förändringsarbete eller en kommunikations-/utbildningssatsning inom en organisation skall involvera alla berörda. Vi har som drivkraft att skapa lösningar som involverar, engagerar och stöder alla medarbetare.
Vi kombinerar kompetenser inom pedagogik, kommunikation, ledarskap, IT och design och kan därför ta fram spännande lösningar där innehåll, form och teknik samverkar. Vårt mål är alltid att möta – och gärna överträffa – våra kunders förväntningar. Vi vill gärna tro att 80% återkommande kunder är bevis på att så sker.
Involve har utvecklat över 600 interaktiva kommunikations- och utbildningslösningar sedan 1995. Vår erfarenhet har gjort oss till det ledande företaget i Norden i vår bransch. Några av våra kunder är Assa Abloy, Axfood, H&M, IKEA, Scania, V&S Group m.fl.

Kontakt
Adress:
Södermalmstorg 4
116 45 Stockholm

Telefon:08 – 555 20 500

E-post: info@involve.com
www.involve.com