Project Description

Ltech

Learntech är oberoende konsulter som hjälper företag och organisationer att effektivisera sin kompetensförsörjning genom att införa nya metoder, använda eLärande och andra webbaserade kompetensstöd.
Hos oss hittar du tjänster och produkter både för organisationen som behöver ta sina första steg med eLärande och för de som hållit på några år och vill utveckla en systematisk kompetenshantering.

Gör som Ericsson, Toyota, SAAB, Max, Lernia, Folksam, FMV, Green Cargo m.fl. Skaffa dig en partner som förkortar vägen till en effektiv lärande organisation.

Därför väljer du Learntech
Vi kan hjälpa dig att få ut mer av dina satsningar på kompetenshantering, och då speciellt eLärande. Med över 15 år i ledande ställningar i branschen har våra konsulter den erfarenhet och metodik som krävs för att lotsa er mot en effektivare kompetenshantering.

Vi är oberoende konsulter
Vi är inte bundna av ett eget LMS, författarverktyg eller en egen produktionsorganisation, utan arbetar som konsulter och projektledare. Vi analyserar behovet, föreslår lösningar och sätter ihop ett team av partners för att leverera en optimal lösning. Framför allt hjälper vi er att bygga upp en egen förmåga inom eLärande.

Vi fokuserar på att utveckla prestationer och förmågor
Vårt metodiska arbetssätt brukar leda till att lösningarna inte alltid handlar om eKurser eller ens utbildning. Förmågan hos de anställda påverkas av så många andra faktorer som motivation, belöningar, procedurer, användargränssnitt eller något annat. Ofta är det en mix av allt!

Samma sak gäller hur kompetensstödet tas fram. Ibland engagerar vi en eLearningproducent, i andra fall en intranätspecialist och i många fall utbildar och stöttar vi era egna ämnesexperter, utildnings- och informationsproducenter att ta fram innehåll.

Läs mer på vår hemsida.

Kontakt
Adress:
Vasagatan 11, 1 tr.
111 20 Stockholm

Telefon: 0708 – 74 24 61

E-post: johan.skoglof@learntech.se
www.learntech.se