Project Description

sigma_logga

Maverick by Sigma hjälper företag och organisationer att lyckas med digital pedagogik. Vi erbjuder strategisk hjälp, skräddarsydda e-learnings och kreativa lanseringsidéer. Självklart fungerar våra lösningar på såväl dator, mobil som surfplatta.
Nyfiken? Boka ett idémöte med oss!

Maverick är Sigmas digitala kommunikationsbyrå. Vi hjälper våra kunder med utbildningsstrategier och tar fram kreativa och pedagogiska idéer för hur de ska nå ut med information. Vi kan ta ansvar för hela processen, från idé till färdig produktion och vidare till en lyckad lansering.

Ända sedan början av 90-talet har vi hjälpt våra kunder att informera och utbilda sina medarbetare och kunder. Vi gör både fristående e-learningproduktioner och helhetskoncept där e-learning är en del av en större kommunikationssatsning. Vår breda kompetens gör det enkelt att kombinera e-learning med såväl kampanjsiter som film och annonser.

Vi skapar kommunikation som stärker våra kunders varumärken såväl inom organisationen som ut mot deras kunder. Exempel på kunder är: Försäkringskassan, Volvo, Västra Götalandsregionen, Preem, Ramirent och Telia.

Kontakt
Adress:
Sigma IT & Management Sweden AB
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg

Kontakta Linda Johansson för mer information
0702-490089

E-post: Linda.johansson@sigma.se
www.maverickbysigma.se