Event

/Event
Event 2018-10-18T14:32:45+00:00

Promise inspirationskväll 21 november

Nu är det dags för höstens andra inspirationskväll för oss i Promise nätverk. Den första träffen ”Kreativitet i team och produktioner” ägde rum hos Grade 4 oktober, och blev en välbesökt träff fylld av inspiration och bra diskussioner.

Onsdagen den 21 november bjuder vi in till nästa inspirationskväll, denna gång hos Lexicon Interactive på temat ”Innovation”. Det kommer bli ett ypperligt tillfälle för er medlemmar att nätverka, inspirera varandra och dela kunskaper och erfarenheter kring aktuella ämnen.

Upplägget bygger på att några medlemmar samt kunder presenterar varsitt case, och visar på innovativa lösningar. Varje presentation får max 7 minuter – så det gäller att fokusera på guldkornen!

Under kvällen presenterar Lexicon Interactive och iZettle olika case på temat innovation. Det finns plats för ytterligare en presentation av ett medlemsföretag – så har ni gjort något riktigt bra, eller kanske något som inte alls blev som tänkt – ta kontakt med branschansvarig Peter Bergh.

Tanken är att även kommande träffar ska ha varierande teman. Olika ämnen kanske också passar för olika personer eller roller i företaget, så ta gärna med en kollega. Vi är öppna för förslag på framtida intressanta ämnen och teman, och ser fram emot ert engagemang!

Var
Lexicon Interactive, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, 4 tr.

När
21 november kl 16:00-19:00

Hur
Inspirationsträff för Promise medlemmar. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Begränsat antal platser, föranmälan krävs därför. Icke-medlemmar är välkomna i mån av plats.

Anmäl dig här>

Varmt välkomna!

Senaste nyheterna