E-learning,With,Person,Using,A,Laptop,On,A,White,Table

Finalistpresentationer SLA 2020

Promise bjuder in till en presentation av finalisterna i två kategorier från tävlingen Swedish Learning Awards 2020. Torsdagen den 18e mars mellan 16.00 – 18.00 kommer vi ha fullt hus med kärnfulla presentationer av det bästa som görs just nu samt möjligheter för dig att ställa frågor direkt till finalisterna.

Medverkande i kategorin – Bästa kompetensutveckling 2020

PANG från Lidingö stad, som själva producerat insatsen. Den ska utveckla skolornas undervisningen så att eleverna lär sig mer och får högre kunskapsresultat, samtidigt som attraktionskraften för Lidingö stad som arbetsgivare ökar.

Eldobservatör från Försvarsmakten som producerats tillsammans med Lexicon Interactive. Insatsen leder till att fler eldobservatörer utbildas med samma mängd lärare, sänkta utbildningskostnader och mer träffsäker kalkylering av eldobservatörerna.

Almis program för onboarding, som producerats tillsammans med Learntech och Green Hat People.  Det är ett nytt upplägg för onboarding  där den nyanställde snabbt ska känna sig som en del av Almi för att ta tillvara på det engagemang individen har när man börjar i en ny organisation.

Förbered dig genom att lyssna på intervjuer med deltarna i SLA podden https://www.podbean.com/eu/pb-nkxwg-f44caa

 

Kategorin Bästa Innovation 2020

Våga rädda liv från Röda Korset som producerats i samarbete med OTW. Insatsen syftar till att, genom  en ökad  kunskap och känsla av trygghet i samband med olyckor, kunna ge första hjälpen för att rädda liv.

Sana Labs  som tagit fram ett AI-baserad lärplattform som, genom att göra lärandet mer personligt, mätbart och engagerande, skapar den bästa inlärningsupplevelsen.

Howdou som bidrar med ett AI-system som förbättrar lärande och kunskapsverifiering av mjukvarubaserade appar och tjänster genom guidade uppdragsinstruktioner.

Kunskapskampen från Systembolaget som producerats i samarbete med Lexicon Interctive. Det är en gamifierad insats som ökar medarbetarnas företags- och varukunskap för att kunna leverera rätt information i kundmöten.

Förbered dig genom att lyssna på intervjuer med deltarna i SLA podden  https://www.podbean.com/eu/pb-uc4kd-f44cb6

Varje finalist har tio minuter på sig att genomföra en kort demo av sitt bidrag där man ger en snabb överblick, visar några highlights och delar kort med sig av lärdomar från projektet samt vad som hänt efter man blev finalist (eller vinnare).

Välkomna!

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk