Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Den 7 februari bjuder vi in till 2019 års första inspirationskväll i Promise nätverk hos Ping Pong på temat ”Användarvänlighet”. Upplägget bygger på att några medlemmar samt kunder presenterar varsitt case. Under kvällen presenterar Ping Pong, Didac och Awave olika case som visar på användarvänliga lösningar. Det finns plats för ytterligare en presentation – så har ni gjort något riktigt bra, eller kanske något som inte alls blev som tänkt – ta kontakt med branschansvarig Peter Bergh.

Ping Pong – Användarvänlighet på användarnas villkor

Användarvänlighet är inte enbart avhängigt på fantastisk upplevelse i en given applikation. Vi måste bli bättre på att titta på användarnas hela vardag där många olika system ska användas regelbundet. Ofta stannar vi vid att förenkla inloggning, men vi måste ta det längre än så. I Ping Pongs produkt Baloo learning har de från början byggt upp den ytterst modulärt för att möjliggöra en miljöintegration av funktioner till de miljöer där användarna helst jobbar. Samma princip gäller även för deras nya produkt för skolor, Bagheera.

Didac – Produktion av innehåll, distribution och uppföljning – allt i samma system!

Microkurs en dag, klassrumskurs en annan dag, och ett komplett utbildningsprogram en annan gång – detta är en utbildningsvardag som många företag känner igen. Det företagen behöver är ett användarvänligt system där de själva kan utveckla och uppdatera allt från mikrokurser, tester, övningar till mer omfattande utbildningsprogram, men även importera befintliga standardkurser som finns på marknaden. Didac är en helhetsleverantör av nätbaserade utbildningssystem och konsulttjänster med över 17 års erfarenhet.

Awave – En webbyrå specialiserad på experience layers till LMSer

Många LMSer har inte så bra användargränssnitt och uppdateringen går aldrig så snabbt som man vill. Awave är en prisbelönt webbyrå som bland annat är specialiserade på att bygga experience layers till LMS. Det handlar om allt från designade Html-mail till total redesign av LMS där systemet aldrig visas för slutanvändaren. Carl-Johan Beckman kommer visa praktiska exempel hur det ser ut före och efter en redesign.

Det kommer bli ett ypperligt tillfälle för er medlemmar att nätverka, inspirera varandra och dela kunskaper och erfarenheter kring aktuella ämnen. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Begränsat antal platser, föranmälan krävs därför. Icke-medlemmar är välkomna i mån av plats.

Anmäl dig här>

Varmt välkomna!