Du får 30 % rabatt hos EFG

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Vi arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov.

Du är lika välkommen till oss, oavsett om du kommer från ett stort företag eller driver en mindre verksamhet. Genom att vi har många utställningar runt om i Sverige kan du välja den utställning som geografiskt ligger nära dig.

  • logo-efg_logo
EFG012290EFG_OneFörslag-500x375

Att välja möbler kan vara svårt. Om du dessutom ska ta hänsyn till miljökrav, olika utrymmen och maximera dina kvadratmeter. Därför är det skönt att du hos oss kan få hjälp med layoutförslag, produktförslag, och vi har även en tjänst som kan återvinna och återanvända dina gamla möbler, när du beställer nya av oss.

Vid ett kundbesök hos dig, hjälper vi dig att skapa effektiva utrymmen med möbler som fyller just dina behov. Vi anpassar inredningen för hur ni arbetar. Och med hjälp av inredningen kan vi hjälpa er att återspegla er önskade image och kultur.

EFG erbjuder Sinf följande;
Vid kontakt med våra inredare, eller vid bokning av provstol samt vid beställning av möbler, hänvisa till avtalet med Svensk Industriförening.

Möbler
30% rabatt på EFG-sortiment

Provstol
Är du intresserad av att pröva en arbetsstol? Hör av dig till någon av våra utställningar och anmäl ditt intresse. Så tar någon av våra inredningssäljare kontakt med dig.

Inredningshjälp
Du hittar din närmaste EFG- utställning här

Återanvändning & Återvinning
När du handlar av oss, har vi också tjänsten som kan hjälpa dig att ta hand om dina gamla möbler

Läs mer här

Observera att Sinf kontinuerlig scannar av våra förmånsorders/bokningar för att se att du som bokar eller lägger en order av EFG är medlem hos Sinf

Ladda ner vår nya app till din smartphone!

Ladda ner från App Store

Ladda ner från Google Play

Läs mer på www.efg.se

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk