edtech 900x506

EdTech Sweden 2019

EdTech Sweden är ett initiativ och en mötesplats som verkar för att Norden ska säkra en global tätposition inom edtech, en av världens snabbast växande branscher. Här delas best practice och nya digitala lösningar som främjar lärande. Mötesplatsen är en kombination av konferens, utställning och nätverkande.

Promise är i år innehållspartner till EdTech Sweden, som genomförs 23-24 oktober på Stockholmsmässan. I vårt samarbete ingår att Promise bidrar kring innehållet på konferensen. Detta omfattar även föreläsningar riktade mot företag och organisationer kring lärande och utveckling, för att på så sätt skapa större relevans och attraktionskraft för våra medlemmar. Genom detta får Promise möjlighet att stötta utvecklingen av EdTech Sweden till en ledande arena för lärande, digitalisering och innovation, för alla aktörer inom såväl utbildningsystemet som inom företag och organisationer.

Ange koden PROMISE vid registrering för att ta del av 20% rabatt på konferensbiljetter.

Självklart ställer Promise också ut på mässan. Du hittar oss i monter T05:04!

Promise AW – 23 oktober på Scandic Talk, Älvsjö

Efter EdTech-mässans första dag föreslår vi på Promise att de som vill samlas på Scandic Talk för en informell AW och delar våra intryck från dagen.

Vi kommer befinna oss i hotellbaren på entréplan från klockan 17:30. Dryck köps av var och en i baren. Hoppas ni också vill komma förbi!

Plats: Bistro & Bar, Scandic Talk, Mässvägen 2, Älvsjö

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk