inspirationskväll 1_900x506

Promise inspirationskväll - Kreativitet

Som ni vet blir det ingen Promisedag i år, utan vi väljer istället att minska formatet och satsa på nyttan för er medlemmar, genom att anordna några mindre träffar. Tanken är att skapa tillfälle för er medlemmar att nätverka, inspirera varandra och dela kunskaper och erfarenheter kring aktuella ämnen.

Den första träffen är bokad den 4 oktober och har temat ”Kreativitet i team och produktioner”.

Upplägget bygger på att några medlemmar presenterar ett case, och visar på kreativa lösningar. Varje presentation får max 7 minuter – så det gäller att fokusera på guldkornen!

Vid första träffen presenterar GRADE, Teknikutbildarna och Telia olika case på temat kreativitet. Det finns plats för ytterligare två presentationer – så har ni gjort något riktigt bra, eller kanske något som inte alls blev som tänkt – anmäl er gärna och kom och visa upp er.

Tanken är att även kommande träffar ska ha varierande teman. Olika ämnen kanske också passar för olika personer eller roller i företaget, så ta gärna med en kollega!

Vi är öppna för förslag på framtida intressanta ämnen och teman, och ser fram emot ert engagemang. Är vi något bra på spåren, är ambitionen att fortsätta träffarna under våren 2019, i väntan på en ny Promisedag.

Var
GRADEs kontor, Vegagatan 8, Stockholm

När
4 oktober kl 16:00-19:00

Hur
Inspirationsträff för Promise medlemmar. Vi bjuder på mingelmat och dryck.

Begränsat antal platser, föranmälan krävs därför.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk