inspirationskväll 2_900x506

Promise inspirationskväll - Innovation

Nu är det dags för höstens andra inspirationskväll för oss i Promise nätverk. Den första träffen ”Kreativitet i team och produktioner” ägde rum hos Grade 4 oktober, och blev en välbesökt träff fylld av inspiration och bra diskussioner.

Onsdagen den 21 november bjuder vi in till nästa inspirationskväll, denna gång hos Lexicon Interactive på temat “Innovation”.
Upplägget bygger på att några medlemmar samt kunder presenterar varsitt case, och visar på innovativa lösningar. Dessutom kommer Promisepriset för bästa examensarbete/uppsats delas ut! Under kvällen presenterar Lexicon Interactive, iZettle och Moblrn olika case på temat innovation.

Det kommer bli ett ypperligt tillfälle för er medlemmar att nätverka, inspirera varandra och dela kunskaper och erfarenheter kring aktuella ämnen.

iZettle

Anna-Karin Vesterberg är Product Manager på iZettle, tidigare Product Area lead på Spotify och Head of Backend development på Adlibris.

Innovation står på agendan, både här ikväll, men också inom teknik, klimat och arbetsmiljö. Men hur gör vi? Hur kan ett företag skapa förutsättningar för att innovation ska ske? Anna-Karin visar hur vi genom att använda hypoteser och idealmål kan bygga in innovation i ett tidspressat schema, och börja där vi står.

Tanken är att även kommande träffar ska ha varierande teman. Olika ämnen kanske också passar för olika personer eller roller i företaget, så ta gärna med en kollega. Vi är öppna för förslag på framtida intressanta ämnen och teman, och ser fram emot ert engagemang!

Var
Lexicon Interactive, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, 4 tr.

När
21 november kl 16:00-19:00

Hur
Inspirationsträff för Promise medlemmar. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Begränsat antal platser, föranmälan krävs därför. Icke-medlemmar är välkomna i mån av plats.

Varmt välkomna!

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk