swedish learning awards

Swedish Learning Awards 2020

Vilken satsning på kompetensutveckling har gett bäst resultat? Vilken utbildningsavdelning ligger längst fram i Sverige? Och vilken innovation har främjat lärandet bäst?

Edtech är tyvärr inställd och skjuten på framtiden. Vi återkommer hur Swedish Learning Awards kommer att göra och hur vinnaren kommer att utses

Tävlingen riktar sig mot dig som arbetar med kompetenssatsningar för anställda på företag och organisationer i Sverige.

Vinnare utses i tre kategorier:

  • Bästa kompetensutvecklingsinsats
  • Bästa utbildningsavdelning/akademi
  • Bästa innovation

Ta chansen och mät era utbildningssatsningar mot de bästa i Sverige. Samtidigt får ni ett unikt tillfälle att träffa och inspireras av de just nu skarpaste utbildningsavdelningarna och mest innovativa lösningarna. Juryn består av personer med gedigen kompetens och erfarenhet från både beställar- och leverantörssidan.

Välkommen med ditt bidrag. Sista dag för att tävla är 14 juni.

Viktiga datum

14 juni: Sista dag för tävlingsbidrag
21 september: Fem finalister i varje kategori presenteras
Edtechmässan är tyvärr inställd och skjuten på till framtid, vi återkommer när vi fått beslut om vart vinnaren kommer att utses.

Tävlingen arrangeras av Swedish Learning Association i samarbete med EdTech Sweden.

Bästa kompetensutvecklingsinsats

har med en genomtänkt pedagogik, en verksamhetsnära utformning och ett kostnadseffektivt upplägg på ett föredömligt och dokumenterat sätt bidragit till affärs- eller verksamhetsnytta.
Läs mer och tävla här>

Bästa utbildningsavdelning/akademi

har med stor lyhördhet för sin organisations behov, väl utvecklade arbetssätt och ändamålsenliga lösningar medverkat till organisationens utveckling.
Läs mer och tävla här>

Bästa innovation

har med en kreativ lösning, hög användbarhet och pedagogisk grund bidragit till starkare lärandeupplevelse och påvisbar beteendeförändring. Innovationen kan vara av teknisk eller pedagogisk natur och juryn har rätt att utse två vinnare i kategorin om de så finner lämpligt.
Läs mer och tävla här>

Vem kan tävla

Du som arbetar med utbildning på svenska företag/organisationer eller du som levererar utbildning till företag/organisationer i Sverige kan vara med att tävla. Utbildningen ska rikta sig till vuxna.

Om Swedish Learning Awards

Swedish Learning Awards syftar till att rikta strålkastarna de främsta initiativen inom kompetensutveckling i Sverige – både kompetenssatsningar och de som står bakom dem. Tävlingen ska föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, pedagogik, idéhöjd, kvalitet och teknik. En placering i Swedish Learning Awards ska bäras med stolthet och inspirera andra. Företag och organisationer ska uppleva effekten av utbildning när den är som bäst.

Tävlingen är ett non-profit event som drivs av Swedish Learning Association i samarbete med EdTech Sweden.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk