Onsdagen den 16 maj klockan 15:00 ses vi för Promise årsmöte i Stockholm. Vi summerar föreningens aktiviteter under 2017, blickar framåt och berättar mer om Promiseseminarierna som är tänkta att attrahera såväl medlemmar som kunder och andra intressenter. Dessutom föreläser Niclas Älgevik, från Ericsson, om knowledge management.

Program

14:45-15:00
Registrering med kaffe

15:00-16:00
Årsmöte.

16:15-17:15
Föreläsning: Ericsson Digital Learning Platform (Niclas Älgevik)

17:15
Mingel med plockmat och dryck

Niclas Älgevik – Ericsson Digital Learning Platform

Niclas Älgevik är Digital Transformation Driver på Ericsson och kommer presentera hur Ericsson digitaliserar sitt lärande och bygger in stöd för knowledge management och collaboration i sitt ekosystem för lärande.

Niclas driver för närvarande den digitala transformationen globalt hos Ericsson, med fokus på affärstransformation. Tidigare har han varit globalt ansvarig för Collaboration and Knowledge Management på Ericsson, och innan dess Strategy/Management Consultant med specialisering inom Learning & Collaboration.

Ambitionen är att presentationen ska sporra till frågor och tankar, och att vi kan initiera en diskussion hur vi inom branschen kan stötta och driva den digitala transformationen av lärandet.

Plats
Promise kansli, Näringspunkten
Klara Norra Kyrkogata 31, Stockholm

Datum och tid
Onsdagen den 16 maj kl. 15:00

Anmälan
Vi behöver din anmälan senast fredagen den 11 maj. Anmäl ditt deltagande här>>